Hot
(0 Recenzie)

Hepa Filter Praktické Odolné Účinný Vysávač Domáce Použitie Nahradenie Časti Umývateľné Odnímateľné Uchytenie Na X PERTE 160 ZR005202

€5.63 €6.78 s
Veľkosť:
Množstvo:

Podpora CSV/EXCEL Dropshipping

Popis:

【Kompatibilný Model] vyzýva vhodné pre X-PERTE 160 HEPA filter ZR005202 (Prosím potvrďte svoj Vysávač model pred nákupom,to je ZR005202 náhradný filter).

【Umývateľný Filter] vyzýva filter je umývateľný, to môže byť ľahko odstránená a nahradená.NoteThe filter môže byť opláchnuť vodou a použiť po zaschnutí normálne umývanie frekvencia je raz za týždeň.

【Odolné Používať] vyzýva Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a opotrebovaniu.Balenie obsah: 2 x ZR005202 filter.Výtvarné spracovanie, trvanlivý a dobré filtrovanie účinnosť, jednoduché a pohodlné na inštaláciu a odstránenie, vhodné na zariadenie dokonale.

【Funkčný Efekt] vyzýva Premium Vákuové filtre môžu plávajúce prachu, pet srsť a efektívne filtrovať väčšina prachu, aby sa zabránilo sekundárneho znečistenia ovzdušia,skutočne zlepšenie kvality ovzdušia vášho domova.

【Praktické Využitie] vyzýva filter je umývateľný, ľahko odstrániť, a ľahko vymeniť.Výmena fliter pravidelne sa tiež zlepší čistiaci výkon vysávača.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Farba: čierna+biela

Veľkosť(cca.):(Horná Šírka x Nižšia Šírka x Výška) 3 x 7 x 9,5 cm/1.18 x 2.76 x 3.74 palec

Package Zahrnuté:

2 ks x filter príslušenstvo

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2.Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Ak je vaša objednávka viac ako 200$, môžeme loď vašej zásielky prostredníctvom DHL Belgicku, Nemecku, Francúzsku, Netherland, Taliansko, Veľká Británia, Írsko, Rakúsko, Dánsko, Fínsko, Nórsko, Portugalsko, Švédsko, Švajčiarsko, Španielsko, Grécko, Estónsko, Bulharsko, Lotyšsko, Litva, Cyprus, Slovensko, Slovinsko, Poľsko, česká Republika, Maďarsko, Filipíny, Južná Kórea, Thajsko, Brunej, Singapur, USA zadarmo!!!

  • Druh: Vysávač Časti
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Vákuová Časť Typ: Filtre

Recenzie