Hot
(0 Recenzie)

110V 220V 230V 240V 12V výstup 500 w napájanie stanice solárny panel generátor pre domáce

€3 509.41 €3 899.35 s
Veľkosť:
Množstvo:

Ak máte záujem o naše produkty ,pls neváhajte a kontaktujte ma:WhatsApp: 0086 18610876284 (Ms Sophia )

Prenosné elektrické Stanice 140400mAh 520Wh Nabíjateľná Lítium-Solárny Generátor

Prenosné lítium-založené power bánk, tiež nazývaný elektrární alebo generátory, ktoré poskytujú energiu pre viac elektrických spotrebičov.Sú tiež skvelé, aby sa na pohotovostnom režime sa v prípade výpadku prúdu doma.Ak hľadáte pre veľkú kapacitu elektráreň, ktorá môže nabíjanie viacerých zariadení počas výlet alebo výpadku prúdu, A5-500W je nové prenosné elektrické stanice zamerané na poskytovanie skromné prenosné elektrické všade tam, kde ho potrebujete.Má kapacitu 520Wh, čo je viac ako dostatok energie, aby TV a Mini Chladnička ísť na deň.

Ľahko Nabíjateľné s žiadny Hluk, žiadne Výpary

Vedenie A5-500W nabitá a pripravená je rovnako jednoduché ako jeho zapojenie – do elektrickej zásuvky alebo dokonca solárny panel (predáva sa samostatne).Pretože to nefunguje na benzín, solárny generátor je úplne bezpečné, ak chcete spustiť vo vnútri domu, stan, alebo autom.

Zvýšenú Bezpečnosť

Vďaka viac starosti, skratu a súčasnou práv, ako prenosné elektrické zásuvky a zariadení sú chránené pred poškodením.Ponúka tiež bezpečného rozptylu tepla vďaka vetracie otvory na hornej a dolnej končí, rovnako ako prach list blokovať prach, ktorý môže neporiadok s obvodov.

Názov Produktu

Prenosné mobilné napájanie

AC kontinuálne výstupný výkon

500Watts

AC špičkový výkon

1000Watts

AC výstupné napätie

AC čistá sínusová vlna 220V/50HZ alebo AC110V60HZ

Výstup Hd

Čisté Sínusové Vlny

Model batérie

Lítiová Batéria 18650

Kapacita batérie

520Wh alebo 3,7 V 140400mAh

Batéria-typ

lítium-iónové batérie (podpora až 3C vypúšťanie)

DC výstup

cigareta držiteľ 12V 10A

USB Výstup

USB2.05 V2A/USB QC3.0/Type-C

Čas nabíjania

5 ~ 6H

Nabíjacie Napätie a Prúd

DC 13~22V 6A (MAX) Solárny Panel Nabíja 18V 120W

Funkcia Ochrany

Prepätím, Nízke Napätie, Overtemperature, Preťažením, Výstup Skratu Ochrana

Pracovné Prostredie

Teplota -10 ℃~60℃

Čistá /Hrubá hmotnosť produktu 6.3 Kg/8.5 Kg

Popis Produktu

Multi-port výstup, Malé telo, veľký použitie, vybavený celkom 8 výstupné porty, počas nabíjania je kompatibilný s AC DC USB výstup súčasne, a presné vizuálne príkon displej

POPLATKY DOMA, NA CESTÁCH, ALEBO V OBLASTI: Nabije na 80% za Menej Ako 5 Hodín Pomocou Domácnosti, Zásuvky, alebo Menej Ako 7 Hodín v Aute alebo S Solárny Panel (Panel Nie sú Súčasťou)

Tri spôsoby, ako režime nabíjania, s upport napájací adaptér nabíjačka, auto nabíjanie a solárny panel nabíja, ako aj podporu nabíjanie a vybíjanie v rovnakom čase.

Oheň zabrániť, 94-V0 ABS prípade, ktorý je najvyšším požiarnej prevencii, v triede, a šetrné k životnému prostrediu, oveľa bezpečnejšie pre koncového užívateľa.

Malý a prenosný dosť, len 6.30 KG, t on rukoväť je ergonomicky navrhnuté tak, aby sa jednoduchšie cestovanie

HODÍN & HODÍN VÝKON NA JEDNO NABITIE: 520 Watt-Hodín Li-Ion Kapacita Batérie - Poskytuje Dlhotrvajúci Výkon , t hat Poplatky Smartphony Až 31-Krát, Notebooky Až 12-Krát, String Svetlá Až 42 Hodín – Dodáva Hodín Silu Stáť, Miešačky, Auto Vysávače, alebo Vyhrievané Deky/Pet Pad.Regulované 12V DC výstup, vhodné pre CPAP, chladnička , Ventilátor a iné citlivé zariadenia.

Núdzové Napájanie pre Pokoj | Vonkajšie alebo Vnútorné | Bez Motora, Č. Hádka

Záložný zdroj napájania, ktorý je malý a tichý.Ideálny pre výpadky elektriny v domácnosti alebo ako solárny generátor na cestách.

Vonkajšie Použitie, t on A5-500W Prenosné elektrické Stanice je určená pre outdoorové aktivity, ako je táborenie, tailgating, alebo festivaly, kde potrebujete energie na cestách.To podporuje nabíjanie pre všetky vaše potreby a viac ako mini chladničky, GoPros, hučí, svetlá, alebo reproduktory.

Vnútorné Použitie, f čná pre použitie v interiéri ako dobre, to je ideálny pre dom ako núdzový zatmenie auta alebo zdroj napájania v stavebníctve prostredia.Z nabíjanie telefónu, tabletu, alebo notebooku na sledovanie TELEVÍZIE, je to všetko jednoduchšie s A5-500W.

Nie, Motor, Žiadna Hádka, t on A5-500W je technicky bez motora, ktorý znamená, že využíva žiadne palivo, nepotrebuje žiadnu údržbu, a generuje bez hluku pre bezproblémový zážitok.Bez výparov alebo osobitnú starostlivosť, je to ultra-univerzálny silent power zdroj vziať kdekoľvek.

Balenie A Doprava

500W Prenosné elektrické Stanice Balenie Podrobnosti :

1 ks/box, 8.50 KG, 2 boxy/ kartón, 17.80 KG

Informácie O Firme

Shenzhen Jiarong kechuang Co., S.r.o.Naša spoločnosť bola založená v roku 2015, teraz to je národný high-tech podniky, ISO9001 systém kvality certifikovaný podnik, na výmere asi 15.000 metrov štvorcových.Pre ôsmich po sebe nasledujúcich rokov, sa stala Provincia Guangdong zmluvné a dôveryhodnosti podniku.Shenzhen Jiarong kechuang Co., S.r.o. .je high-tech spoločnosti zapojení do Výskumu, Vývoja, výroby a marketingu integráciou nového energetického priemyslu.S rýchlym rozvojom globálnej nový energetický priemysel.Dodržiavanie ducha inovácie, spoločnosť neustále vyvíja inovatívne a praktické digitálne napájanie, skladovanie energie napájanie a vonkajšie napájanie výrobkov.

  • Kapacita Batérie: 520Wh/3,7 V 140400mAh
  • Menovitý Výkon: 500w
  • Špičkový výkon: 1000W
  • Špeciálne Funkcie: Typ C, Cigary Ľahšie
  • Radič Typ: mppt
  • Priebeh: Čistá sínusová vlna
  • Typ Batérie: LÍTIUM-IÓNOVÁ, 18650 lítium-iónová batéria
  • Životnosť: > 1000 cyklov
  • USB port: 2 * porty USB 5V/2.1, 1* USB port 18W
  • Striedavý (AC) Výstup: 2*striedavý (AC) výstup celkový 500W
  • Typ Meniča: Čistá sínusová vlna
  • Číslo Modelu: A5
  • USB-C: 1* USB-C 18W
  • Zdroj Napájania: ac adaptér, Solárny panel
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • solárny regulátor: mppt
  • Miesto Pôvodu: Guangdong, Čína

Recenzie