Hot
(0 Recenzie)

Tlačovej hlavy Tlačiarne Vedúci ABS tlačovú Hlavu Pirnthead Náhrada za R260 R390 1390 L1800 1400 1430 1500W Tlačiareň

€33.03 €48.58 s
Veľkosť:
Množstvo:

Tlačovú Hlavu Pirnthead Náhrada za R260 R390 1390 L1800 1400 1430 1500W Tlačiareň

Funkcie: 1. ABS Materiály: Tlačová hlava je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov ABS, je ľahký, hrdze odolná voči vyblednutiu odolný a trvanlivý.

2. Stabilný Výkon: Print head náhradné má stabilný výkon a vysokú spoľahlivosť, vhodné pre nahradenie vaše zlomené produktov.

3. Platné Model: Print head nahradenie je vhodný pre R260 R390 1390 L1800 1400 1430 1500W tlačiarne.

4. Zaručená Kvalita: 100% funkčný test po skončení výroby; 100% funkčné testy pred dodaním.Kvalita je zaručená.

5. Dobré Prevedenie: Prijatie Nádherné prevedenie, krásny vzhľad dizajn, poskytnúť vám skvelé pomocou skúseností.

Špecifikácia:

Typ Položky: Print Head

Materiál: ABS

Farba: Ako Obrázky Zobrazené

Hmotnosť: Cca. 95g / 3.4 oz

Použitie: pre R260 R390 1390 L1800 1400 1430 1500W

Zoznam balíkov: 1 x Print Head

Poznámka: 1. Opravy mäkkých zástrčky: (1) upchávaniu mäkké zapojte sa vzťahuje na odpojenie poruchy spôsobené nárastom viskozity atrament na hubicu z rôznych dôvodov.Niekedy to je len pripojený k povrchu trysiek farby zásuvky.Vo všeobecnosti to môže byť využitý máčaním v pôvodnom atrament a čistenie to pre mnoho krát. (2) Používať tlačovú hlavu funkcia čistenia, použitie nástroja ovládača tlačiarne na čistenie. 2. Oprava pevného zástrčky: (1) rozsah Pôsobnosti ponorenie metóda: prekážka je svetlo.Riešenie: Najprv nájsť kovové nádoby s hladkým dnom povrchu, a pridať trochu 95% koncentrácia organických rozpúšťadiel alkoholu riešenie do kontajnera.Alkohol by mal len kryt z nerezovej ocele okraji tlačovú hlavu, ale nedovoľte, aby ju tam, Kde sa PCB dosky prichádza do kontaktu s alkoholom.Vsakovanie čas vo všeobecnosti sa pohybuje od 2 hodín až 4 dni. (2) pôsobnosti tlak metóda čistenia: prekážka je ťažšie.Riešenie: Pomocou plastovej tube alebo ihla súčasťou jednorazové infúzie nastaviť, aby sa rozhranie medzi striekačku a atrament dodanie port tlačovú hlavu (joint musí byť tesné), Po rozhranie je vyrobený, miesto hlavu tlačovú hlavu v 95% organické rozpúšťadlá, alkohol, a vdychovať alkoholu cez tlačovú hlavu (všimnite si, že to môže byť len vdýchnutí) do injekčnej striekačky ihlou niekoľkokrát.Výhodou je, že čistiaci účinok je dobré.Všeobecne upchaté príručné možno čistiť týmto spôsobom.Stojí za zmienku, že pri inhalácii alkoholu, sila by mali byť jednotné a konzistentné, a zvyčajne nespôsobí poškodenie.Je to len, že rozhranie musí byť zhotovené ručne podľa skutočnej situácii, preto potrebuje spoluprácu odborných technikov údržby, a to môže byť opravené s určitým praktické schopnosti.Vyrobené nástroje, môže zabezpečiť dlhodobé používanie.Produkt je použiteľný, len aby sme

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.usaboutique.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

  • Feature3: Výmena Tlačovej Hlavy
  • Feature2: Tlačovú hlavu Náhradné
  • Feature5: tlačiareň tlačová
  • Feature4: tlačiareň print head
  • Číslo Modelu: Tlačovú hlavu
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Feature1: Tlačová hlava

Recenzie