Hot
(0 Recenzie)

Kovové Chladenie Klietky 360 Panoramatická Kamera Rám, Kryt Obuvi dbajte Na Jeden R 4K VR Akcia, Statív Adaptér

€14.42 €24.03 s
Veľkosť:
Množstvo:

[Vysoko Prispôsobiteľné]Vlogging Klietky je forma-montáž hliníková klietka, ktorá chráni Insta360 Jeden R fotoaparátu a zároveň poskytuje dostatok príslušenstvo držiaky, že nebude zasahovať do fotoaparátu tlačidlá a porty.

[Montážne Body]klietka má 2 chladné topánky a niekoľko 1/4-20 závitové otvory pre montáž príslušenstva, ako sú mikrofóny alebo malé LED svetlá.

[Stlačte tlačidlo Lock], jednoducho zasuňte kamery do klietky z boku a stlačte tlačidlo krytu tak, aby zacvakol na miesto.

[Spodnej Štruktúra]Skladanie prsty na spodnej časti umožní opraviť fotoaparát na rôzne podporuje a povrchy; zatiaľ čo 1/4-20 držiak v strede spodnej časti umožňuje namontovať fotoaparát na 1/4-20 statív.

[Kompatibilné s rôznymi fotoaparátmi]-- Kompatibilný s prepínanie medzi rôznymi fotoaparátmi.V presnom pomere, tri šošovky možno prepínať tam a späť.

1. Vodorovné a zvislé natáčanie sú k dispozícii, a univerzálne rozhranie držiak je možné použiť flexibilne

2. Dvojité studenej obuvi, držiakov a viac 1/4 " dierou rozhranie, externý mikrofón/vyplniť svetla, môže byť kamera upevnená na monopod a iné podporuje viac pohodlne, a to môže tiež chrániť fotoaparát

3. Ochranný rám osobitne navrhnuté pre Insta360 Jeden R séria kamier.Jednoduchý a jedinečný dizajn z nej robí vhodný pre váš fotoaparát

4. Hliníkové zliatiny materiálu, ľahké a prenosné, ľahko sa prenáša.

5. Rám je nainštalovaný, ktorý neodráža nahrávanie a úsťová rýchlosť fotoaparátu.

Materiál: hliník

farba: čierna

Obsah Balenia:

1 x Rozšírenie rám pre Insta360 Jeden R

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: DJI, Drift, Garmin, Canon, feiyutech, yi, AKASO, Victure, GoPro, Sjcam, FUJIFILM, SOOCOO, SONY, Apeman, Runcam, NIKON, EKEN, Insta360
  • Názov Značky: FGHGF
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: 1

Recenzie